Scroll Top

BODYLEDGE

TRANSFORM YOUR BODY & CHANGE YOUR LIFESTYLE

ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!

ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ 'Η PERSONAL ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ & ΣΤΟΧΟΥΣ, ME THN ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ALL IN ONE TRAINING SYSTEM.
BODYSLIM

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ & ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ

BODYHEALTH

ΓΕΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

BODYSCULPT

FITNESS, BODYBUILDING, TRANSFORM

BODYFIT

ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

BODYLEDGE 12 WEEK TRANSFORMATION

ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΖΙ

BODYLEDGE 12 WEEK TRANSORMATION

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Ξεκίνησε το πρόγραμμα των 12 εβδομάδων και δες το σώμα σου αλλά και τη ζωή σου να αλλάζει μέρα με τη μέρα όπως σε εκατοντάδες ασκούμενους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

H ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ BODYLEDGE Τροπο

Προγράμματα διατροφής τα οποία είναι εξειδικευμένα και προσαρμοσμένα στον σωματότυπο και τον τρόπο ζωής του καθενός προκειμένου να πετύχει ο ασκούμενος τους στόχους του. Προσαρμοσμένα ανάλογα με το τι θέλει να πετύχει κάποιος, αύξηση μυικής μάζας, απώλεια λίπους ή απλά μυική τόνωση. Κάθε διατροφικό πλάνο διαμορφώνεται σύμφωνα με τις τροφές που τρώει κάποιος και με δομή τέτοια που να διευκολύνει τον τρόπο ζωής του ασκούμενου, με απλά όχι πολλά γεύματα χωρίς να τον περιορίζει από τις κοινωνικές του δραστηριότητες. Περιλαμβάνει μέρες με ελέυθερα γεύματα προκειμένου να αυξηθεί ο μεταβολισμός και η καύση του λίπους. Προσαρμοσμένο σύμφωνα με όλες τις νέες τάσεις της διατροφής (Carb Cycling, Intermediate Fasting, Vegetarian, Vegan, Paleo, Gluten free, Raw food).

ΣΥΓΚΡΙΣΗ BODYLEDGE ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ FEEDBACKS ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ

+ 0 %
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

GET YOUR

SHREDDED MODE ON

YOUR COACH

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Προσπαθώ κάθε σχέση μου με τους αθλητές και τους ασκούμενούς μου να είναι πάνω απ' όλα πελατοκεντρική και στοχοκαθοριζόμενη.

Πάνω απ' όλα είναι ο ίδιος ο ασκούμενος διότι αυτός γνωρίζει το εαυτό του, το σώμα του και το τι ακριβώς θέλει να πετύχει.

Στόχος μας θα είναι να πετύχουμε τον στόχο που από κοινού έχουμε θέσει (ρεαλιστικός-μετρήσιμος-και με χρονοδιάγραμμα τέλους) και αυτή η σχέση να είναι ανάδρομη και δυναμική.

0 +
ΣΤΟΧΟΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΑΝ
0 +
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ
0 +
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Ακολουθήστε με στα social & youtube όπου αναρτώ καθημερινά βίντεο με συμβουλές προπόνησης & διατροφής καθώς και απαντήσεις σε ερωτήματα σε μορφή Q&A.

SUCCESS

STORIES

BODYLEDGE

ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

SOCIAL NEWS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ/Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚAΛΥΤΕΡΟ;
Κάνε τώρα το δώρο στον εαυτό σου ακολουθώντας το πρόγραμμα των 12 Εβδομάδων ή οποιοδήποτε στυλ προπόνησης με βάση τις προτιμήσεις σου.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ Η ΜΕΣΩ SOCIAL.